درباره نشریه

نشریه الکترومغناطیس کاربردی از سال 1392 توسط دانشکده برق دانشگاه جامع امام حسین (ع) منتشر می شود. این نشریه دارای مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با رتبه علمی "ب" می باشد که در حوزه تخصصی الکترومغناطیس پذیرای مقالات نویسندگان است. این نشریه دوفصلنامه بوده و به صورت فارسی با چکیده انگلیسی منتشر می گردد.

دو فصلنامه "الکترومغناطیس  کاربردی" به منظور فراهم نمودن فضایی علمی و ارتقا فرهنگ پژوهشی در سطح کشور همچنین تعمیق ترویج دانش و یافته های تحقیقاتی، توسعه دانش تولید شده در شعاع ملی و بین المللی تعریف می گردد. همکاری علمی بین محققان و صاحب نظران از جمله اهداف کلیدی در انتشار مجلات علمی می باشد، در همین راستا با توجه به بهره گیری از تجارب قبلی، در محورهای زیر مبادرت به انتشار "  مجله علمی- پژوهشی الکترومغناطیس کاربردی" نموده است.

مخاطبان نشریه: مخاطبان این نشریه را محققان، اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها، متخصصان رشته های برق و حوزه های مرتبط تشکیل می دهد.

حوزه های تخصصی نشریه:

1- نظریه الکترومغناطیس

2-  منابع الکترومغناطیس

3-  آنتن- انتشار امواج

4-  ادوات و سیستم های الکترومغناطیسی

5-  سازگاری و تداخل الکترومغناطیسی

6-  اندازه گیری الکترومغناطیسی

7-  مواد الکترومغناطیسی

8-  الکترومغناطیس زیستی

9-  استانداردها

10- سایرکاربردها

دسترسی باز

همه‌ی محتوای این نشریه به صورت رایگان در دسترس همه‌ی عموم کاربران قرار دارد و مقلات بلافاصله بعد از انتشار بدون هزینه و رایگان قابل دانلود می باشند و کاربران می توانند همه‌ی محتوای وبسایت را بدون درخواست اجازه از ناشر یا نویسنده مطالعه، دانلود، کپی، ترکیب و هر هدف قانونی دیگر استفاده نمایند یعنی دسترسی به تمام مقالات نشریه الکترومغناطیس کاربردی آزاد، سریع و رایگان است.

شرایط مجوز

همه ی مقالات در نشریه الکترومغناطیس کاربردی تحت مجوز Creative Commons Attribution 4.0 International License (CC BY) منتشر می شوند. این مجوز به خوانندگان این امکان را می دهد که مطالب را در هر رسانه یا قالبی کپی کرده و مجدداً توزیع کنند، و با در نظر گرفتن اعتبار نویسنده اصلی، مطالب را تغییر دهند یا بر اساس آنها بسازند.

حق چاپ

نویسندگان مقالات منتشر شده در این نشریه، حق چاپ مقاله را حفظ می کنند که تحت مجوز بین المللی CC BY 4.0 در وب سایت این نشریه منتشر شده است.

هزینه‌های بررسی و پردازش مقاله (APC) و آبونمان

نشریه الکترومغناطیس کاربردی هیچ هزینه ای از نویسندگان جهت پذیرش و چاپ مقاله دریافت نمی کند.

آگهی و تبلیغات

نشریه الکترومغناطیس کاربردی هیچ گونه آگهی و تبلیغاتی را در سایت خود نمی پذیرد.

سیاست آرشیو مقالات

آرشیو مقالات نشریه علاوه بر سایت خود نشریه در کتابخانه ملی ایران ذخیره می گردد.

سیاست تخفیفی

از آنجا که هیچ هزینه‌ای جهت ارسال، بررسی و چاپ مقالات دریافت نمی‌شود، این مجله سیاست تخفیفی در هزینه چاپ مقاله ندارد.